Home

Színész-drámatanár

Nem célunk, hogy értékrendet, főleg nem, hogy valamilyen ideológiát közvetítsünk. Játszótársainkat támogatjuk abban, hogy tanulják meg többféle szemszögből látni a világot.

Író

A legtöbb téma, amiről az irodalom nyelvén gondolkodom, gyerekkorom óta elkísér. Nem félek nyomasztó témákról írni, mert hiszek benne, hogy ezek megnyugtatják az olvasót: nincs egyedül.

Tanár

Kérdéseim, kételyeim vannak, és hálás vagyok, ha az oktatási szituációkban partnerekre találok, s együtt fedezhetünk fel egy-egy problémát, témát – persze leggyakrabban a dráma eszköztárával.


“Az a jó ebben a nyomozós könyvben, hogy valójában nem is nyomozós, csak részben. Kalandosnak sem igen nevezhetném – miközben az is. Az biztos, hogy a végére fény derül – a lelkünkben.”

Tóth Zsuzsanna, Olvass bele – a kultúrakirakat

A szerző ugyanis tökéletesen beszéli célközönsége nyelvét, a kamaszkor küszöbén álló gyermek dühét, magányát és félelmeit is jól ismeri.

Csodaceruza, irodalmi és művészeti magazin: Mit olvassunk nyáron? – 2017 legjobb gyerekkönyvei, a Magyar Gyermekiroldami Intézet zsűrijének döntése szerint

Kapcsolat

liptakildiko@gmail.com

Illusztráció: Treszner Barbara

Design a site like this with WordPress.com
Get started