Bemutattuk új ifjúsági regényemet: Csak neked akartunk jót

Miközben igazán élveztem a sok figyelmet kapó online bemutatót, nagyon hiányzott, hogy megöleljem azokat, akik közreműködtek a könyv létrehozásában, meg hogy izgulhassak a kezdés előtt, hogy odaér-e mindenki, aki ígérte, s akiket úgy vártam. Hiányzott, hogy koccintsunk, és körbekínáljam a jó kis sós-chillis brownie-t, amivel az előző könyvbemutatón is felvágtam.

Nagyon boldog munkafolyamat volt ez, és nem győzök köszönetet mondani a munkatársaimnak, akik támogattak ebben. Nagyon fontos alkotótársaim a szerkesztők, akikről pontosan tudom, hogy akkor szólalnak meg, ha kell, és akikről tudom, hogy ha csendben vannak, az nem azért van, mert nem várják az újabb fejezeteket, hanem azért, mert úgy gondolják, hogy épp a hallgatásukkal támogatnak. 

A bemutatón hármasban beszélgettünk Borbáth Péter íróval, aki ugyancsak a Csimota Kiadó szerzője, és Jásdi Juli illusztrátorral. Egy könyv létrehozása meglehetősen hosszú folyamat, és nagyon komoly kötődés alakul ki a produktum és annak létrehozója vagy létrehozói között. A karantén miatt az a különös helyzet alakult ki, hogy alkotótársammal, Jásdi Julival még sohasem találkoztam személyesen.

Mindenesetre öröm, hogy megjelent, és már kapható is! A könyv a Kiadón keresztül is megrendelhető: https://csimota.hu/termek/csak-neked-akartunk-jot

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started